TEOMAN İLE GÜLCAN ARSLAN AŞK MI YAŞIYOR?

ABONE OL
Aralık 20, 2021 10:51
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Teoman ile Gülcan Arslan fena yakalandı!

Ünlü şarkıcı Teoman’ın (54) özel hayatı hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. Teoman, Uraz Kaygılaroğlu’nun eski aşkıyla mı birlikte? İşte detaylar…

Teoman (54) ve Gülcan Arslan’ın (36) geçtiğimiz gece özel bir davette yakınlaştıkları iddia edildi. İkilinin davet boyunca hep yan yana oldukları, sahnede olan Kenan Doğulu şarkıları eşliğinde dans ettikleri öğrenildi.

DANS ETTİĞİ ANLARI PAYLAŞTI

Gecenin hemen ertesi günü Teoman, kişisel sosyal medya hesabından Gülcan Arslan’ın dans ettiği anları paylaştı.

TAKİP BAŞLADI

Bu paylaşım sonrası Arslan’da Teoman’ın paylaşımını kendi kişisel sosyal medya hesabında paylaştı ve Teoman’ı sosyal medyadan takibe aldı.

TEOMAN KİMDİR?

Teoman 20 Kasım 1967 tarihinde İstanbul’un Tünel semtinde Alucralı bir ailenin çocuğu olarak doğmuş olan şarkıcıdır, ailesinin tek çocuğudur. Avukat olan babası, sanatçı 2,5 yaşındayken öldü. Ataköy Lisesini bitirdi. Lisans öğrenimini Boğaziçi Üniversitesi Sosyoloji Bölümünden mezun olarak bitirdi. Yüksek lisansını ise İstanbul Üniversitesinde kadın araştırmaları üzerine yapmak istedi ancak “çizgi romanda kadının rolü” konulu tezi beğenilmeyince yarım kaldı.

Teoman: Yardım konseri vermeyi düşünmüyorum

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.