ADRİAN ÖZTÜRK İLE MEDYUMLUK, DERİN VE İLGİ ÇEKİCİ KONULAR

ADRİAN ÖZTÜRK İLE MEDYUMLUK, DERİN VE İLGİ ÇEKİCİ KONULAR

ABONE OL
Temmuz 15, 2021 10:26
ADRİAN ÖZTÜRK İLE MEDYUMLUK, DERİN VE İLGİ ÇEKİCİ KONULAR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Büyüyor Projesinin’ sponsorlarından Medyum dünyasının ünlü ismi Adrian Öztürk medyumluk ve bu konuda yaptıklarını dile getirdi.

“BEN ALLAH’A ÇOK İNANAN VE KORKAN BİRİYİM”

Ünlü medyum açıklamalarında “Ben bir yerlere geleceğimi önceden biliyor ve hissediyordum. Maddi anlamda 8-9 yıldır bu işi yapıyorum. Bir sürü ünlü sanatçıya da bakıyorum.. Kötü bir şey gördüğünde yüzlerine hiç çekinmeden söylüyorum. Çünkü bunu bilmeleri hakları. Saklamak olmaz. Belki bunalıma girdikleri de oluyordur ama buna rağmen söylüyorum. Önce transa giriyorum. Bir enerji üretiyorum. Beni konuşturan bir şey var. Ama bu bir varlık değil. Bazı insanlar bakacağım insanları sosyal medyadan araştırdığımı söylüyorlar. Ama söylediğim şeyleri sosyal medyadan bulmamın imkanı yok. Bu yetenek bana çocukken geldi. Ben Allah’a çok inanan biriyim. Örneğin abdest almadan kesinlikle fala başlamam. Ben bu işten para kazandığım için bakamayacağım paralarını iade ediyorum ve bakmıyorum. Çünkü onlarda bir şey görmüyorum.

 

 

“AŞK HAYATIM HİÇ BİR ŞEYİM YOK”

 

Ben sosyal medyada önümüzdeki ay sanat dünyasında kendi dalında tek, Türkiye’de tek olan bir sanatçının öleceğini söyledim. Herkes benden isim istiyor. Ama bunu söylemem doğru değil. Sadece sizin programınızda söylüyorum. Bu sanatçı erkek. Sanatında önüne geçemez kimse onun… Ayrıca baktığım birine kuzeninin ismini vererek öleceği ayı söyledim. O ay içerisinde o kişi beni arayarak babasının çok kötü olduğunu ve söylediğim ölüm olayının gerçekleştiğini söyledi bana. Benim hiç umurumda olmaz. Kırılmışsın, üzülmüşsün beni ilgilendirmez. Gördüğüm şeyi söylerim. Benim pandemi olayında da tutturduğum şeyler var. Örneğin bu pandeminin çok uzun süreceğini söyledim. Aşı olaylarını söyledim. Ben büyüye de inanıyorum. Ama kimse bana bu teklifle gelmesin. Bende yok öyle şeyler. Bana gerçekten çok talep. Her gün baksam baktırmak isteyenler var. Yurt dışından gurbetçilerden de çok fazla sayıda talep var. Ben hiçbir müşterimi aramam nasıl oldun diye. Onlar dönüyor zaten bana. Hedefim kendimi çok daha fazla kitleye duyurmak değil. Zaten duyulacağı kadar duyuldu. Benim artık tek bir hedefim var. O da bu işin içerisinden artık çıkmak. Çünkü sürekli olarak insanların psikolojisini dinlemek insanların hayatlarıyla alakalı yönlendirmeler yapmak insana kendini unutturuyor. Örneğin aşk hayatım, hiçbir şeyim yok.” sözlerine yer verdi.

 

Türkiye Büyüyor Projesi’ iletişim: 0532 628 23 59

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.