BENİM IQ SEVİYEM %192

BENİM IQ SEVİYEM %192

ABONE OL
Kasım 18, 2021 13:10
BENİM IQ SEVİYEM %192
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Seyhan Soylu ’nun moderatörlüğünde Flash Tv’ de yayınlanan ‘Al Sana Haber ‘ programın yorumcuları Ebru Polat, Tuğba Ekinci, Nihat Doğan ve Bahar Candan’ın yorumculuk yaptığı; ‘Al Sana Haber’ programında yorumculardan Bahar Candan çarpıcı açıklamalar yaptı.

 

Flash Tv kanılında yayınlanan ‘Al Sana Haber’ programında Seyhan Soylu canlı yayın sırasında programın yorumcuları Nihat Doğan, Ebru Polat ile Bahar Candan’a kuzu beyni sürprizi yaptı.
Seyhan Soylu “ Al canım size beyin getirdim aklımıza malik olalım diye size beyin getirdim” diyerek canlı yayında sürpriz yaptı.


Fenomen Bahar Candan ise “ Benim IQ seviyem %192, benim evim bile yok hotelde yaşıyorum. Bu arada canlı yayına beyin getirmekde az bir IQ değil yani Seyhan ” dedi.
Seyhan Soylu, “Bahar Candan’a nerede yaptırdın testi diyerek sordu. Torpilli mi diye sordu.” Bahar Candan “ Türkiye’de yaptırdım. Hatta IQ testim %92 değil %192 ” diyerek cevap verdi.

https://youtu.be/fMYXEOpsSSk

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.