Otelcilik Ve Destek Hizmetleri Haftası BHT CLINIC Tarafından İlan Edildi

Otelcilik Ve Destek Hizmetleri Haftası BHT CLINIC Tarafından İlan Edildi

ABONE OL
Eylül 30, 2022 10:49
Otelcilik Ve Destek Hizmetleri Haftası BHT CLINIC Tarafından İlan Edildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

OTELCİLİK VE DESTEK HİZMETLERİ HAFTASI BHT CLINIC TARAFINDAN DÜZENLENEN BÜYÜK BİR ZİRVE İLE İLAN EDİLDİ.

 

BHT CLINIC markası; Gökay KALAYCIOĞLU’nun sunumu, Ece Gürsel ve Ferah Zeydan gibi ünlü simaların katılımıyla gerçekleşen; sektöre öncelik eden otelcilik ve destek hizmetlerini, büyük otel zincirlerini ve tedarik zinciri firmalarını ilk defa bir araya getirerek bu zirveye ev sahipliği yaptı.

Bu zirvenin yapılmasında ki hedef ise otelcilik alanında her geçen gün artan talep ve isteklerin doğru bir şekilde karşılanmasının yanı sıra sektördeki son trendlerin ve geliştirilebilirliği yüksek alanlar hakkında fikir sahibi olmaktır.

Gerçekleşen bu zirvede aynı zamanda bir panel oturumu düzenlenmiş olup sektörel bazda gerçekleşen inovasyonların incelenmesi gerçekleşmiştir. Büyük bir yeniliğe adım atılan bu panelde ödül töreni de gerçekleşmiştir.

Açılış konuşmasını BHT CLINIC Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda OHSAD Yönetim Kurulu Başkanıı Sayın Reşat BAHAT gerçekleştirmiştir.

BHT CLINIC sektörde ilk defa düzenlediği bu etkinlikle birlikte 19-25 Eylül Haftasını ‘Otelcilik ve Destek Hizmetleri’ haftası olarak ilan ederek, her yıl kutlayacağını açıkladı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.